top of page

TOPOS "Teken van Verdienste" voor Jos Kramer en Will Köhlen


Jos Kramer en Will Köhlen ontvingen het TOPOS TEKEN VAN VERDIENSTE

Tijdens een informele bijeenkomst op 17 december jl. ontvingen Jos Kramer en Will Köhlen uit handen van de voorzitter van TOPOS de eervolle onderscheiding: TOPOS TEKEN VAN VERDIENSTE.


Jos Kramer kreeg de onderscheiding vanwege zijn jarenlange actieve en constructieve inzet eerst als voorzitter en later als bestuurslid van TOPOS, meer in het bijzonder de uitstekende rol die hij heeft vervuld op het gebied van het instandhouden en uitbouwen van TOPOS, het organiseren van lezingen en debatten, het onderhouden van contacten met het beroepsveld en het mede-organiseren van de Dag van de Architectuur.


Will Köhlen kreeg de onderscheiding vanwege zijn jarenlange actieve en constructieve inzet als bestuurslid van TOPOS, meer in het bijzonder de uitstekende rol die hij heeft vervuld op het gebied van de communicatie, het websitebeheer, de uitgave van TOPOS-publicaties, de Kunsttour en de Architectenwinkel Maastricht.

TopOS MAASTRICHT
 

TOPOS MAASTRICHT organiseert lezingen, evenementen en exposities met als doel met elkaar in dialooog te gaan over de stad. 

 

 

 RECENT nieuws: 
zoeken op trefwoorden
bottom of page