top of page

‘Mijn leestip voor Architectuurliefhebbers’: Sjeng Scheijen - De Avant GardistenOp onze TOPOS-oproep ‘Mijn leestip voor architectuurliefhebbers’ is door velen enthousiast gereageerd. We hebben inmiddels al veel leestips binnengekregen en er zullen er nog de nodige volgen. De eerste leestip van onze voorzitter Nico Nelissen is al op onze website www.toposmaastricht.com geplaatst. Vanaf 8 April wordt er ‘om de dag’ een nieuwe leestip op onze website toegevoegd. Onze webmaster Will Köhlen bepaalt in welke volgorde de leestips worden geplaatst. Zoals het er nu naar uit ziet, gaan we de komende maanden genieten van de vele leestips die binnen zijn gekomen en nog binnen zullen komen. Met andere woorden: kijk geregeld op onze website naar de rubriek ‘Leestips; de inzendingen'.


Nogmaals hartelijk dank voor uw (toegezegde) leestip. We gaan er ook een fraai e-book van maken dat te zijner tijd zal worden toegestuurd en voor iedereen beschikbaar zal zijn!


Ga naar https://www.toposmaastricht.com/inzendingen-leestips om de nieuwste bijdrage van Math Reneerkens over de Avant Gardisten te lezen.

TopOS MAASTRICHT
 

TOPOS MAASTRICHT organiseert lezingen, evenementen en exposities met als doel met elkaar in dialooog te gaan over de stad. 

 

 

 RECENT nieuws: 
zoeken op trefwoorden
bottom of page