Laatste oproep ‘verbeterplekken’ in Maastricht


Zoals bekend, heeft TOPOS het initiatief genomen om onder de titel: ‘Maastricht: op weg naar een nog mooiere stad?!’, iedereen die ‘iets met Maastricht heeft’ te vragen om plekken in de stad aan te wijzen die zich  ertoe lenen om ze fraaier, aangenamer, veiliger, attractiever, verzorgder en dergelijke te maken. Wij hebben inmiddels ruim 70 inzendingen binnengekregen en er bestaat nog altijd de mogelijkheid om ‘verbeterplekken’ in te dienen


Graag nodigen we je uit om jouw ‘verbeterplek’ aan ons toe te sturen. Alle inzendingen zullen worden gebundeld in een prachtige uitgave die eenieder in staat stelt een verrassende en boeiende tocht langs deze plekken te maken. 


In de bijlage vind je nadere informatie over hoe je inzending er - qua format - uit moet zien en voor wanneer we je inzending verwachten. Kijk ook op onze website www.toposmaastricht.com om een indruk te krijgen van de reeds ingezonden bijdragen!


We zien met belangstelling uit naar jouw ‘verbeterplek’ in Maastricht.

TopOS MAASTRICHT
 

TOPOS MAASTRICHT organiseert lezingen, evenementen en exposities met als doel met elkaar in dialooog te gaan over de stad. 

 

 

 RECENT nieuws: 
zoeken op trefwoorden
logo groen
logo frenckenscholl
LOGO Architecten aan de Maas
Quanjel email jpg
3Wrealestate-logo
logo_3x
Schermafbeelding 2017-08-27 om 09.21.57
Schermafbeelding 2017-08-27 om 09.15.23
AMA GROUP ASSOCIATED ARCHITECTS BV_edited
inex architecten
en architecten
van der Werf & Nass bv
NRMNDY_logo zonder BG DEF Goud_FC (1)