top of page

Laatste oproep ‘verbeterplekken’ in Maastricht


Zoals bekend, heeft TOPOS het initiatief genomen om onder de titel: ‘Maastricht: op weg naar een nog mooiere stad?!’, iedereen die ‘iets met Maastricht heeft’ te vragen om plekken in de stad aan te wijzen die zich  ertoe lenen om ze fraaier, aangenamer, veiliger, attractiever, verzorgder en dergelijke te maken. Wij hebben inmiddels ruim 70 inzendingen binnengekregen en er bestaat nog altijd de mogelijkheid om ‘verbeterplekken’ in te dienen


Graag nodigen we je uit om jouw ‘verbeterplek’ aan ons toe te sturen. Alle inzendingen zullen worden gebundeld in een prachtige uitgave die eenieder in staat stelt een verrassende en boeiende tocht langs deze plekken te maken. 


In de bijlage vind je nadere informatie over hoe je inzending er - qua format - uit moet zien en voor wanneer we je inzending verwachten. Kijk ook op onze website www.toposmaastricht.com om een indruk te krijgen van de reeds ingezonden bijdragen!


We zien met belangstelling uit naar jouw ‘verbeterplek’ in Maastricht.

TopOS MAASTRICHT
 

TOPOS MAASTRICHT organiseert lezingen, evenementen en exposities met als doel met elkaar in dialooog te gaan over de stad. 

 

 

 RECENT nieuws: 
zoeken op trefwoorden
bottom of page