top of page

‘Kunnen jullie als TOPOS ons een keer in Maastricht rondleiden?’

Dat is de vraag die geregeld aan ons wordt gesteld. Het antwoord op deze vraag is kort en krachtig: Ja!!!Naar aanleiding van het verschijnen van de door TOPOS recent uitgebrachte ‘Architectuurgids Maastricht NEXT’ is het mogelijk om voor groepen (10-15 personen) een deskundige rondleiding van circa 2 uur door Maastricht te verzorgen. Het is een geweldige manier om samen met uw familie, vrienden, kennissen, collega’s, medewerkers of anderszins, nader kennis te maken met fascinerende architectuurprojecten die gedurende de laatste decennia in Maastricht tot stand zijn gekomen. U kunt kiezen voor een tocht door een bepaalde buurt of stadsdeel, voor een bepaald thema (monumenten, herbestemming, herontwikkeling gebieden, kerken, scholen, kantoren, horeca of een ander onderwerp naar keuze). Vanaf een nader te bepalen plek gaat u onder leiding van een deskundig lid van ons bestuur of programmaraad een architectonische tocht maken die u veel nieuws en verrassends zal brengen. Er wordt gebruik gemaakt van audio-apparatuur, zodat u vrij kunt rondlopen en alles op u in kunt laten werken.


Wilt u meer weten over de kosten en de voorwaarden, neem dan hier gerust contact met ons op, zodat een en ander nader op elkaar kan worden afgestemd.

TopOS MAASTRICHT
 

TOPOS MAASTRICHT organiseert lezingen, evenementen en exposities met als doel met elkaar in dialooog te gaan over de stad. 

 

 

 RECENT nieuws: 
zoeken op trefwoorden
bottom of page