top of page

Gratis TOPOS E-Book 'Herinneringen aan Maastricht van vroeger'


Ook het TOPOS-initiatief ‘Memories are made of this’ is zeer succesvol verlopen. Gedurende de afgelopen weken hebben we schetsen, tekeningen, aquarelles en gouaches over het Maastricht van vroeger door Herman van den Bosch sr. op onze website geplaatst.


Een persoon, te weten Appie Luermans, heeft naar aanleiding daarvan op alle sets schetsen e.d. zijn persoonlijke herinneringen aan ons toegestuurd. Het bestuur is Appie zeer erkentelijk voor de moeite die hij zich heeft getroost om elke dag trouw zijn herinneringen aan ons toe te sturen. Die herinneringen geven een uitstekend beeld van hoe hij de schetsen van Herman van den Bosch sr. als een prachtige ‘aide mémoire’ heeft gebruikt om diep in zijn geheugen te duiken en zijn destijdse belevenissen aan het papier toe te vertrouwen. Appie heeft dit op een zeer persoonlijke, geëngageerde en gewetensvolle wijze gedaan, waarbij uw gevoel voor humor in de teksten goed voelbaar is. Als blijk van waardering voor dit alles heeft het bestuur besloten om Appie een attentie te doen toekomen in de vorm van een E-Book (pdf) waarin  al zijn herinneringen zijn gebundeld.


Graag willen we alle TOPOS-sympathisanten in de gelegenheid stellen om van dit E-Book kennis te nemen. Door een klik hierop kunt u het E-Book ‘Herinneringen aan Maastricht van vroeger’ downloaden.


Herinneringen aan Maastricht van vroeger
Download • 1.24MB


TopOS MAASTRICHT
 

TOPOS MAASTRICHT organiseert lezingen, evenementen en exposities met als doel met elkaar in dialooog te gaan over de stad. 

 

 

 RECENT nieuws: 
zoeken op trefwoorden
bottom of page