top of page

BEZOEK KASTEEL BORGHAREN


Op zaterdag 02 juli 2022 brengen we als TOPOS van 10.15 uur tot 12.00 uur een bezoek aan Kasteel Borgharen. We zullen door professionals worden rondgeleid door het kasteel en kunnen kennis nemen van de restauratie van het interieur en het exterieur.

Zoals bekend, is Kasteel Borgharen een van oorsprong middeleeuws kasteel gelegen aan de rivier de Maas. Het kasteel, de kasteelhoeve, de pachthoeve en de tuinen, inclusief diverse poorten, hekken, kademuren en bruggen, vormen een cluster van rijksmonumenten. Een waarlijk boeiend project, waaraan door vrijwilligers met hart en ziel aan wordt gewerkt! Deze eerste rondleiding is volgeboekt


Omdat we kans hebben gezien op zaterdag 2 Juli nog een tweede bezoek te regelen aan kasteel Borgharen zijn er momenteel nog enige plaatsen beschikbaar voor een tweede bezoekronde op zaterdag 2 juli van 13.15 - 15.00 uur. Wie het eerst komt wie het eerst maalt.

Aanmelden via: n.nelissen@xs4all.nlTopOS MAASTRICHT
 

TOPOS MAASTRICHT organiseert lezingen, evenementen en exposities met als doel met elkaar in dialooog te gaan over de stad. 

 

 

 RECENT nieuws: 
zoeken op trefwoorden
bottom of page