top of page

'Strijd om Architectuur in Europa' / 'Hart voor Architectuur in Europa'

’Strijd om Architectuur in Europa

Vandaag is het laatste project van ’Strijd om Architectuur in Europa’ in dagelijkse bijdrages op onze website verschenen. De verkorte versie van ’Strijd voor Architectuur in Europa’ kan hier gratis gedownload worden.

De integrale tekst van het boek is gratis te downloaden op de website www.niconelissen.nl

'Hart voor Architectuur in Europa'

De komende weken - vanaf 22 Juni 2020 - wordt iedere dag een project (kort) besproken. Dit gebeurt aan de hand van de panelen die werden gebruikt bij de expositie over het boek ’Hart voor Architectuur in Europa'. Lees hier over de inhoud van 'Hart over Architectuur in Europa'

TopOS MAASTRICHT
 

TOPOS MAASTRICHT organiseert lezingen, evenementen en exposities met als doel met elkaar in dialooog te gaan over de stad. 

 

 

 RECENT nieuws: 
zoeken op trefwoorden
bottom of page