top of page

Fotowedstrijd ‘Maastricht: Oog voor detail’ Thema: Week 15-21 juni 2020: Balkons

Wat is de bedoeling?

Aan de deelnemers van de wedstrijd wordt gevraagd om een (digitale) foto te maken van een detail van een gebouw in Maastricht. De bedoeling is dat men zich beter bewust wordt van de vele boeiende details die gebouwen in Maastricht hebben. De wedstrijd loopt over een periode van zes weken,. In iedere week wordt een bepaald thema aan de orde gesteld, dat als inspiratiebron voor de foto fungeert. In totaal komen dus zes thema’s aan de orde. Raadpleeg voor het thema van de week steeds onze website: www.toposmaastricht.com

Thema ‘Balkons’ (week 15-21 juni 2020)

We beginnen in de week van 08-14 juni 2020 met het thema: ‘Ramen’. Kijk eens naar de grote variatie aan ramen in Maastricht. De opgave is dus om in de genoemde week een foto te maken en door te sturen van een fraai, opvallend, curieus, inspirerend of in ander opzicht boeiend raam. N.B. Degenen die nog geen foto hebben ingestuurd van het thema van verleden week ‘Deuren’ kunnen dit alsnog doen.

Wat aanleveren?

Gelieve over het thema van de week een ‘liggende’ digitale foto (minimaal 1,5 Mb) in te zenden aan TOPOS, met daarbij een ‘motto’ en de naam van de persoon die de foto heeft gemaakt. U hoeft echt geen professionele fotograaf te zijn; iedereen kan met zijn of haar gsm een foto maken. U kunt uw inzending toesturen aan n.nelissen@xs4all.nl

Jurering en prijs

De ingezonden foto’s worden op onze website (www.toposmaastricht.com) geplaatst. Alle inzendingen worden ook op een poster samengebracht en die poster wordt na afloop van de prijsvraag aan iedere deelnemer gratis ter beschikking gesteld. Er is ook een prijs voor de ‘origineelste’ foto aan gekoppeld. De inzendingen worden beoordeeld door ons bestuurslid Will Köhlen, samen met de professionele fotograaf John Sondeyker, die vaak TOPOS-bijeenkomsten en -excursies fotografisch vastlegt.

TopOS MAASTRICHT
 

TOPOS MAASTRICHT organiseert lezingen, evenementen en exposities met als doel met elkaar in dialooog te gaan over de stad. 

 

 

 RECENT nieuws: 
zoeken op trefwoorden
bottom of page