Helden van Hier: oeuvrelezing door Bas van der Pol - Bureau Europa - 24 april 2018


Elk half jaar zet Bureau Europa een ontwerper of architect, die zijn of haar stempel heeft gedrukt op de vormgeving van Maastricht, in de spotlights. Na eerdere edities met onder meer Jo Coenen, Maurice Mentjens, ontwerpbureau Zuiderlicht en landschapsarchitecten Lotte de Moor en Barry Kerckhoffs, is nu architect Bas van der Pol - The Element A - aan de beurt met een oeuvrelezing over zijn werk in Maastricht, Nederland en Afrika.

Bas van der Pol Bas van der Pol zette The Element A op in 2011, na gewerkt te hebben bij verscheidene, gerenommeerde architectenbureaus. Hij heeft een MSc-graad in architectuur aan de TU Delft en een BSc-graad in bouwkunde aan de Hogeschool Zuyd. Hij deed ervaring op bij Wiel Arets in Maastricht en De Architekten Cie in Amsterdam. Bas van der Pol is niet alleen directeur van The Element A, daarnaast is hij ook assistent professor aan de RWTH Aachen en bestuurslid en programmeur bij architectuurdebatorganisatie TOPOS in Maastricht.

Datum: Dinsdag 24 april 2018, 20:00 - 22:00 uur. Taal: Nederlands Toegang: gratis Locatie: Bureau Europa

TopOS MAASTRICHT
 

TOPOS MAASTRICHT organiseert lezingen, evenementen en exposities met als doel met elkaar in dialooog te gaan over de stad. 

 

 

 RECENT nieuws: 
zoeken op trefwoorden
logo groen
logo frenckenscholl
LOGO Architecten aan de Maas
Quanjel email jpg
3Wrealestate-logo
logo_3x
Schermafbeelding 2017-08-27 om 09.21.57
Schermafbeelding 2017-08-27 om 09.15.23
AMA GROUP ASSOCIATED ARCHITECTS BV_edited
inex architecten
en architecten
van der Werf & Nass bv
NRMNDY_logo zonder BG DEF Goud_FC (1)