top of page

Na het TOPOS-initiatief ‘Mijn favoriete gebouw in Maastricht en omgeving’ nu een nieuw initiatief en wel een gratis ’spoedcursus’ ‘Geschiedenis van de architectuur’.  Bij iedere stroming wordt een illustratief voorbeeld behandeld. In gedachten kunt u andere voorbeelden (die u gezien heeft tijdens uw reizen) eraan toevoegen en op die manier uw kennis en inzicht van de geschiedenis van de architectuur uitbreiden en verdiepen. Een en ander is gebaseerd op een boek dat prof.dr. Nico Nelissen jaren geleden heeft uitgegeven onder de titel ‘Oog voor architectuur in Europa’, waarvan u hier onder de omslag ziet en de 25 hoofdstukken. Klik op de foto en daarna op de onderstreepte tekst rechts boven. 

Als extra service bieden we u gratis de verkorte versie van het boek aan. U kunt de verkorte (gratis) hier downloaden door op deze link te drukken. We bieden u ook gratis de integrale tekst van het boek aan. U kunt dit (gratis) downloaden op de website van Nico Nelissen: www.niconelissen.nl

Veel leesplezier!

Bij problemen bij iPad of in Safari met laden, doorklikken of lezen tekst: Pagina vernieuwen met refresh button (Bug wordt aan gewerkt)

bottom of page