TOPOS: Architectuurcentrum Maastricht

Fotowedstrijd ‘Maastricht: Oog voor detail’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is de bedoeling?
Aan de deelnemers van de wedstrijd wordt gevraagd om een (digitale) foto te maken van een detail van een gebouw in Maastricht. De bedoeling is dat men zich beter bewust wordt van de vele boeiende details die gebouwen in Maastricht hebben. De wedstrijd loopt over een periode van zes weken,. In iedere week wordt een bepaald thema aan de orde gesteld, dat als inspiratiebron voor de foto fungeert. In totaal komen dus in zes weken zes thema’s aan de orde. 

Klik hier voor Thema ‘Deuren’ (week 01-07 juni 2020)

Klik hier voor Thema ‘Ramen’ (week 08-14 juni 2020)

Klik hier voor Thema 'Balkons'(week 15-21 juni 2020)

Klik hier voor Thema 'Dakkapellen'(week 22-28 juni 2020)

Klik hier voor Thema 'Teksten op Gebouwen' (week 29 juni - 5 Juli 2020)

Klik hier voor Thema 'Hekwerken' (week 6 t/m 12 Juli 2020)

Wat aanleveren?
Gelieve over het thema van de week een ‘liggende’ digitale foto (minimaal 1,5 Mb) in te zenden aan TOPOS, met daarbij een ‘passend’ onderschrift en de naam van de persoon die de foto heeft gemaakt. U hoeft echt geen professionele fotograaf te zijn; iedereen kan met zijn of haar gsm een foto maken. U kunt uw inzending toesturen aan n.nelissen@xs4all.nl

Jurering en prijs
De ingezonden foto’s worden op onze website (www.toposmaastricht.com) geplaatst. Alle inzendingen worden ook op een poster samengebracht en die poster wordt na afloop van de prijsvraag aan iedere deelnemer gratis ter beschikking gesteld. Er is ook een prijs voor de ‘origineelste’ foto aan gekoppeld. De inzendingen worden beoordeeld door ons bestuurslid Will Köhlen, samen met de professionele fotograaf John Sondeyker, die vaak TOPOS-bijeenkomsten en -excursies fotografisch vastlegt.